Elérhetőségek

Miskolci II. Rákóczi Ferenc
Általános Iskola

 
3532 Miskolc, Zoltán u. 5.
46/532-515 46/532-516
igazgato@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Győri Kapui Tagiskola
3534 Miskolc, 
Miklós utca 13.
Titkárság: 30/8411384
Tanári: 30/8411008
Igazgatói: 30/8411354

tagisk@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Címlap

A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is díjbekérőt fog a KELLO küldeni a tankönyvrendeléskor megadott lakcímre, a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. Amennyiben a lakcímben változás történt azt a tankönyvfelelős felé jelezzék, mert a díjbekérő a megadott címre fog postai úton megérkezni.

Az iskolából  kiiratkozó tanuló ne fizesse be a könyvek árát, illetve a pótvizsgára küldött diák várja meg vizsgája eredményét a befizetéssel. Amennyiban valaki kiíratkozik az iskolából és beíratkozik egy másik iskolába, úgy az újonan választott iskolában intézheti a tankönyvrendelését, és csak az ott megrendelt könyvek árát fizesse ki.

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó honlapján kaphatnak tájékoztatást.

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop@kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)