Elérhetőségek

Miskolci II. Rákóczi Ferenc
Általános Iskola

 
3532 Miskolc, Zoltán u. 5.
46/532-515 46/532-516
igazgato@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Győri Kapui Tagiskola
3534 Miskolc, 
Miklós utca 13.
Titkárság: 30/8411384
Tanári: 30/8411008
Igazgatói: 30/8411354

tagisk@rakoczisuli.hu
e-napló

 

Címlap

 Tisztelt Szülők!

Az új tankönyvellátási rendszer keretében már nincs szükség arra, hogy a szülőknek a tanév szept. 2-i megkezdése előtt külön e célból be kelljen fáradniuk az iskolába átvenni a csomagokat. Ennek fényében a csomagok tanévkezdéskor, osztályszinten kerülnek kiosztásra! Vagyis minden tanuló Szeptember 2-án (Rákóczi Iskola), Szeptember 3-án (Győri Kapui Iskola) a kezébe kapja a saját tankönyvcsomagját!Kérek mindenkit, hogy ezen a napon hozzon magával valamit (szatyor, táska, stb.) amiben el tudja vinni a tankönyveit!
A tankönyvátadás folyamata:
Mint ismeretes a tankönyvellátást a KELLO végzi. A rendelés és a tankönyvcsomagok átadhatóságának nyomon követése a KELLO tankönyvrendelési informatikai rendszerén történik.
Így Tankönyvcsomagot annak a tanulónak van lehetőségünk átadni, akinek a KELLO rendszere engedélyezi azt (vagyis a kipostázott csekket befizette, az ingyenességre jogosultságát igazolta!)
  • Amennyiben a kipostázott csekk befizetésre került, de valamilyen ok folytán a rendszer nem engedélyezi a csomag átadását, úgy a tankönyvfelelősnek bemutatott befizetést igazoló szelvénnyel átvehető a tankönyvcsomag!
  • Ha valakinek nem érkezett meg a csekk, vagy nem történt meg a befizetés augusztus 15-ig, azok részére a KELLO augusztus 27-e után újból díjbekérőket küld az ISKOLÁBA, ami a tankönyvfelelőstől átvehető, és befizetést igazoló szelvény bemutatásával átvehető a tankönyvcsomag!
Szilágyi Benjámin
tankönyvfelelős